ROŽMITÁL POD TŘEMŠÍNEM – V Rožmitále pod Třemšínem se bude 28. října už potřetí konat akce Rožmitál plný strašidel. Kapacita dobrodružné stezky je již naplněna, ale zúčastnit se můžete dalších doprovodných akcí.

Rožmitálské spolky i kulturní instituce pořádají pohádkovou stezku plnou strašidel. Start je na rožmitálském zámku, trasa s úkoly povede okolím zámku a dá se stihnout do hodiny. Tak právě na tuto pohádkovou stezku je už dle registarcí kapacita naplněna, ale to neznamená, že do Rožmitálu nemůžete přijet a užít si další doprovodné akce.

Můžete navštívit Zámek Rožmitál pod Třemšínem, bez strašidelné stezky, od 10 do 14 hod jsou komentované prohlídky a poté od 16. hod bude na nádvoří zámku Skautská kavárna.

Děkujeme za zájem a mrzí nás, že pro všechny místo na strašidelnou stezku nemáme. Rádi se s Vámi potkáme na jiné akci, třeba 18. listopadu na Skautská veselice: filmové hvězdy, kde je pro děti připravená od 14:30 dětská párty“, uvedli organizátoři akce, kterým jsou Skaut Rožmitál, Rožmitál Vespolek, Rožmitálský zámek, Rosenthal a Podbrdské muzeum.

Mohlo by se vám také líbit

Více od autora

+ There are no comments

Add yours