ROŽMITÁL POD TŘEMŠÍNEM – Kamýcký divadelní spolek zve na představení hry Petra Tomšů Obecně prospěšná strašidla. Bude se konat v neděli 5. listopadu od 17 hodin ve Společenském centru v Rožmitále.

Nad městem chátrá zřícenina hradu, která je po staletí domovem místních strašidel, a na radnici zase přemýšlejí, co s ní. Zbourat a vybudovat moderní rezort, jak si představuje intrikánský místostarosta, nebo zrenovovat historickou památku, jak by si přáli památkáři? Podaří se strašidlům zlomit staleté prokletí, nebo zvítězí novodobé úřední prokletí korupce a byrokracie?

Kamýcký divadelní spolek nastudoval tuto strašidelnou komedii o bubácích na hradě i na radnici podle stejnojmenného scénáře autora Petra Tomšů a pozorný divák si jistě hned vybaví zábavnou paralelu. Také nad Kamýkem se vypíná zřícenina hradu, o níž se říká, že tu straší…

Petr Tomšů je autorem mnoha divadelních her, které nabízí volně k produkci ochotnickým divadelním spolkům. Jejich společným rysem je humor, satira a snaha diváka pobavit tak, aby odcházel z představení spokojený a s úsměvem na tváři. Přijďte se přesvědčit i vy, ponurý dušičkový čas k návštěvě „strašidelného“ divadelního představení přímo vybízí. A nezapomeňte s sebou vzít i děti!

Začátek je v 17 hodin ve Společenském centru v Rožmitále, vstupné je dobrovolné.

Mohlo by se vám také líbit

Více od autora

+ There are no comments

Add yours