ROŽMITÁL POD TŘEMŠÍNEM – Rožmitálští fotbalisté zahájili sezonu vítězstvím. Předposlední březnový víkend byla zahájena jarní část fotbalové sezóny okresního přeboru Okresu Příbram. První zápas TJ Spartak Rožmitál odehrál venku na hřišti SK Jince.

„Do zápasu jsme vstoupili velice dobře a hned v úvodu jsme si vypracovali obrovskou šanci, ale zakončení bylo do středu branky a tak domácí brankář střelu bez problémů zlikvidoval . Podle známého hesla nedáš dostaneš přišel trest. Po našem faulu před vápnem rozehrával soupeř a po teči naší zdi míč změnil směr , na co už výborně chytající Vojta Mis nestihl zareagovat a míč skončil v naší síti“, uvedl trenér TJ Spartaku Rožmitál Martin Svoboda a pokračoval:My jsme srovnali, když Jakub Vlasák s pomocí teče domácích překonal golmana. Následně domácí obránce sestřelil v pokutovém území Matěje Pečeného. Nařízeného pokutového kopu se ujal Zdeněk Žibřid a chladnokrevně vstřelil vítěznou branku. Domací, ale stále hrozili a tak jsme neměli nic v kapse. Po vystřídaní vběhl na hřiště náš žolík Martin Novák a po krásné přihrávce Marka Havla naprosto s přehledem přeloboval domácího brankáře a to stylem, za který by se nestyděl žádný ligový hráč„.

Konečný výsledek utkání SK Jince – TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínemv byl 1 : 3 a tak TJ Spartak Rožmitál odváží domů 3 body.

„Doufám, že na tento dobrý výkon navážeme i v sobotu 30. března na domácím hřišti proti Bohutínu“, doufá trenér Martin Svoboda.

Rožmitálské fotbalisty na jejich první zápas přijel podpořit i jejich věrný skalní fanoušek a radní města Rožmitálu pod Třemšínem Aleš Haluska spolu s rožmitálskou fotbalovou legendou bývalým dlouholetým hráčem a trenérem mužstva Rožmitálu panem Miloslavem Trochem.

„Kluci absolvovali zimní přípravu, poctivě trénují třikrát týdně a výsledek se musel dostavit.  Rád bych moc všem klukům a celému týmu TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem poděkoval, za skvělý výkon a dobré reprezentování našeho města. Kluci v čele s trenérem se opravdu snaží zachránit náš rožmitálský fotbal s dlouholetou tradicí a to opravdu oceňuji.“, uvedl radní Aleš Haluska.

Rovněž je třeba vyzdvihnout i pracovní brigádnickou činnost fotbalistů, kdy se zapojují se svým trenérem a správcem stadionu v Rožmitále do práce a údržby hřiště.

„Zde je jasně vidět dobrá parta celého mužstva. Díky kluci“, na závěr poděkoval radní Haluska.

Mohlo by se vám také líbit

Více od autora

+ There are no comments

Add yours