ROŽMITÁL POD TŘEMŠÍNEM – Třetí zářijový víkend proběhl na Sadoňském rybníce v Rožmitále pod Třemšínem , víkend plný rybářských závodů – Memoriál Jiřího Šlehofera, který pořádal ČRS MO Rožmitál pod Třemšínem ve spolupráci se Středočeským rybářským územním svazem a za podpory města Rožmitál pod Třemšínem.

Sobotního rybaření se zúčastnilo 59 dospělých závodníků a vítězem se stal Miroslav Čipera z Bohutína. Na druhém místě skončil Vladimír Kropáček Rožmitál a třetí místo obsadil Milan Pojer Rožmitál. V kategorii žen se na prvním místě umístila Dagmar Šourková Rožmitál. Po ukončení závodů se rybáři i všichni příznivci mohli pobavit s oblíbenou kapelou Miloše Velíška.

Neděle patřila dětským závodům. Závodů se zúčastnilo 72 dětí z různých MO (Rožmitál, Příbram, Praha, Březnice, Kladruby, Vimperk). Chytalo se na Sadoňském chovném rybníku ČRS MO Rožmitál pod Třemšínem a to ve dvou poločasech. Děti byly rozděleny do dvou kategorií, do 10 let a 11-15 let. Z prvu se rybám moc nechtělo, ale čím více se oteplovalo tím více ryb se podařilo chytit. Mezi poločasy se malí závodníci posilnili občerstvením, které pro ně bylo zdarma připraveno.

Ve 12 hodin jsme ukončili závody a vyhlásili výsledky. Ceny dětem předávali radní města Rožmitál pod Třemšínem Aleš Haluska a ředitel celých závodu Radek Tůma. Ve skupině 11-15 let 1. Místo Ondřej Válka Praha, 2. Místo Jan Kovář Kladruby a 3. Místo Petr Motejzík Březnice. Ve skupině do 10 let 1.misto David Boroš Vimperk, 2. Místo Jan Sýkora Rožmitál, 3.misto Pavel Šourek.Rožmitál. Všem vítězům gratulujeme.

Na závěr děkujeme i všem sponzorům: Český rybářský svaz MO Rožmitál p. Tř., Město Rožmitál pod Třemšínem, Kolektiv Technických služeb města Rožmitál p. Tř., Rybářství Lnáře s.r.o., Kominictví Jindřich Šafář, Pohostinství Bohumil Tomek, rybářství U PLAVALA, ZR MOTO, ČRS Středočeský územní svaz s odborem mládeže, Mokrý banditi, Svět krmiv – Jiřina Benadiková, Papka Věšín, Roman Veselý – kompresory, MMFISH.cz – rybářské potřeby, DFH Haus Žákava, rodina Nassova, rodina Bláhova, Josef Málek – Sedlice, František Málek – Sedlice, Jaroslav Kaiser, Petr Toman. Petrův zdar.

Za rybáře Rozmitál Radek Tůma a Jaroslava Nassová.

Mohlo by se vám také líbit

Více od autora

+ There are no comments

Add yours