PŘÍBRAM – Návrhy na Cenu města Příbrami pro rok 2024 bude možné podávat od 1. října do 30. listopadu letošního roku.

Občané mohou své návrhy zasílat prostřednictvím formuláře, který lze vyplnit online na webu pribram.eu, případně ho lze stáhnout do počítače a vyplněný poslat e-mailem na adresu cenamesta@pribram.eu, nebo ho odevzdat v Informačním centru města Příbram na adrese Pražská 129. 

Ve formuláři je třeba uvést jméno navrhovatele a kontakt. Na anonymní návrhy nebude brán zřetel. V případě nominace kolektivu je třeba uvést kontakt na jeho zástupce. Doručené návrhy posuzuje pracovní skupina, jejíž členy jmenuje starosta města Příbram. Pracovní skupina návrhy vyhodnotí a doporučí radě města vhodného kandidáta či kandidáty. Rozhodnutí, kdo z uvedených kandidátů ocenění získá, náleží zastupitelstvu města. 

Cena města Příbrami je oceněním udělovaným za významný přínos k rozvoji města Příbrami a regionu a je předávána zpravidla jednou ročně během závěrečného koncertu Hudebního festivalu Antonína Dvořáka. Mohou ji získat jednotlivci, právnické osoby či kolektivy. Cena může být udělena také in memoriam. V minulosti ji získali Ján Chvalník (2023), Jiří Dohnal (2022), Hana Ročňáková, Antonín Dvořák III a Josef Velfl (všichni v roce 2021). 

Mohlo by se vám také líbit

Více od autora

+ There are no comments

Add yours