ROŽMITÁL POD TŘEMŠÍNEM – Rožmitálští kynologové mají úspěšnou sezónu o čemž svědčí nejedno vítězství v závodech sezóny 2023.

Za všechny můžeme jmenovat úspěchy chovného psa Foxe Domgor – syna N’attaquez du Sauvage Dijona pana Karla Petrovice, který nejenomže ve věku 3 let dokázal, už podruhé za sebou obhájit titul mistra MSKS (Moravskoslezský kynologický svaz) dle ZVV3 (Základní všestranný výcvik), ale také letos stihl získat 3x titul CACT (Čekatelství národního šampióna práce).

„Jsme hrdí, že máme v Základní Kynologické Organizaci Rožmitál pod Třemšínem takové super borce, jako je Karel Petrovic se psem Foxem a doufáme, že se nám povede připravit tuhle dvojici i na příští sezónu“, uvedl Roman Šmatlák, předseda kynologické organizace v Rožmitálu.

Karel Petrovic a jeho pes Fox Domgor (*5.6.2020) HD-A, ED-A, spondy free BH-VT, IFH2, ZVV3 – Vyrovnaný, chovný pes, který na závodech předvádí stabilní výkony ve všech disciplínách. Mistrovství MSKS ZVV3 2022 – 1. místo, titul CACT, Krajský závod ZVV3 Volenice 2023 – 1.místo, titul CACT, Krajský závod ZVV3 Přeštice – těsné 2. místo, titul CACT, Mistrovství MSKS ZVV3 2023 – 1. místo, titul CACT.

Mistrovství České Republiky ZVV3 2023 se pan Karel Petrovic kvůli své plánované operaci bohužel nemohl zúčastnit.

„Opravdu moc skvělá práce a výkony. Děkujeme i za dobré reprezentování našeho města. Podpora od města Rožmitál pod Třemšínem pro naši Kynologickou organizaci v Rožmitále bude nadále pokračovat“, poděkoval Aleš Haluska radní Rožmitálu.

Mohlo by se vám také líbit

Více od autora

+ There are no comments

Add yours