ROŽMITÁL POD TŘEMŠÍNEM / ŽELEZNÁ RUDA – V těchto dnech probíhá zimní soustředění fotbalového oddílu TJ Spartak Rožmitál na Šumavě, nedaleko Železné Rudy.

Zimní přípravu zahájili rožmitálští fotbalisté už v pátek 16.února. Soustředění je podle trenéra Martina Svobody velice intenzivní, dopoledne se fotbalisté připravují v přírodě, například během podél trati sjezdovky a odpoledne mají spinning, nebo makají v posilovně.

„Pro letošní fotbalovou sezónu, která začne v závěru měsíce března máme hodně omlazený tým, doplněný hlavně o naše dorostence. Věřím se nám bude dařit a udržíme se ve středu tabulky“, uvedl trenér Martin Svoboda a pokračoval: „Soustředění nám končí ve středu, a tak doufáme, že to našemu mladému týmu pomůže v upevnění fyzické kondice a také ke stmelení celého kolektivu. Soustředění se účastní osmnáct hráčů a dva trenéři„.

„Všem klukům v čele s trenérem Martinem Svobodou děkujeme, že bojují za náš Rožmitálský fotbal, který má dlouholetou tradici a přejeme úspěšný start v nadcházející sezóně“, uvedl Aleš Haluska, radní města Rožmitál.

Mohlo by se vám také líbit

Více od autora

+ There are no comments

Add yours