ROŽMITÁL POD TŘEMŠÍNEM – V Rožmitále pod Třemšínem byla zahájena plesová sezóna. Prvním plesem , který zahájil plesovou sezónu byl rybářský ples , který pořádala místní organizace Českého rybářského svazu v Rožmitále.

Velmi hojnou návštěvnost jistě přitahuje bohatá zvěřinová , rybí a ostatní tombola , která čítala na 600 cen pro všechny návštěvníky plesu. Dále jistě zaujali dvě kapely v horním i dolním sále k poslechu a tanci. Letos to byly kapely Classic Band a kapela Miloše Velíška.

Tradičně o půlnoci se losovala hlavní tombola , kde mimo zvěřiny , různých druhů ryb , byl jako vždy hlavní výhrou zhruba deseti kilový sumec. Hlavní tombolu předával ustrojený rybář v rybářském stejnokroji  rybářských gumovkách, gumáku, rukavicích i rybářské čepici.

Děkujeme všem zúčastněným, sponzorům, organizátorům i pořadatelům za vydařené zahájení plesové sezóny“, uvedl Aleš Haluska, rybář a radní města .

Hlavní sponzoři rybářského plesu v Rožmitále pod Třemšínem: Město Rožmitál pod Třemšínem, Rybářství Lnáře, Středočeský rybářský územní svaz, Oknoplastik, Lesnicko dřevařská výroba KAISER, Truhlářství PETR KAISER, Dřevoprofit JAROSLAV KAISER a Vyrábímereklamu.cz. – graphicwork.cz. DěkujZa rybáře Rožmitál p. Tř. Aleš Haluska.

Mohlo by se vám také líbit

Více od autora

+ There are no comments

Add yours