ROŽMITÁL POD TŘEMŠÍNEM – V sobotu 16. března proběhla výroční členská schůze ČRS MO Rožmitál pod Třemšínem. Zúčastnilo se 89 rybářů, kteří byli informování o chodu organizace.

„Zprávu po přivítání přednesl předseda, hospodář, předseda revizní komise a referent čistoty vod. Obsáhlou zprávu přednesla vedoucí rybářského kroužku. Úspěchy kroužku byli prezentovány ve stánku s ukázkou získaných trofejí, diplomů a ocenění našich dětí. Sekretář organizace přiblížil členům princip nového informačního systému a seznámil s dalším budoucím postupem například při vracení povolenek.“, přiblížil průběh schůze radní města a také rybář Aleš Haluska.

Tradičně se nezapomnělo ani na jubilanty kterým bylo pogratulováno a předány dary. Aktivním členům, kteří výrazně a dlouhodobě spolupracují s naší organizací, byli rovněž tradičně předány odznaky s čestným uznáním Středočeského územního svazu.

Výbor organizace měl tu čest přivítat na schůzi starostu města Rožmitál pod Třemšínem Mgr. Pavla Bártla, který s celým vedením města výrazně podporuje naši organizaci a to především v oblasti výchovy mládeže.

Důležitým bodem s kterým byly členi seznámeni je „historická“ událost, tedy získání pozemku pomocí směny s městem Rožmitál p. Tř. , kde bychom chtěli v budoucnu vybudovat stále zázemí v majetku organizace, tak jak to u podobných organizací v našem městě bývá. Navrženým záměrem je postavení haly na skladování obilí a parkování nákladního automobilu, sklad na nářadí a podobně“, uvedl Aleš Haluska.

Pozemek se nachází v lokalitě „V Lužánkách“ za areálem Technických služeb města. Směna pozemku byla jednomyslně schválena zastupitelstvem v minulém roce.

„Všem zastupitelům děkujeme za podporu“, uvedl na závěr Aleš Haluska.

Mohlo by se vám také líbit

Více od autora

+ There are no comments

Add yours