JINCE – Dělostřelci v Jincích připravují pro veřejnost „Den otevřených dveří „, který letos proběhne na začátku června.

Ve středu 5. června 2024 se od 9.00 do 13.00 hodin v kasárnách 13. dělostřeleckého pluku v Jincích uskuteční Den otevřených dveří. Pro děti i širokou veřejnost budou připraveny ukázky techniky nejen dělostřeleckého pluku, ale i Vojenské policie a 25. protiletadlového raketového pluku. Zástupci odboru komunikace Ministerstva obrany představí vzdělávací projekt Naše stopy v NATO, v rámci kterého jsou pro všechny věkové kategorie připraveny vědomostní soutěže o armádní odměny.

Vojáci také předvedou dynamické ukázky boje zblízka, výcviku služebních psů a první pomoc v poli. Pro děti bude k dispozici skákací hrad, aquazorbing nebo možnost pořídit si třpytivé tetování a zastřílet si v airsoftové střelnici. Nadšenci si mohou pod dohledem instruktorů vojenského lezení prolézt celou lanovou dráhu anebo se stát na den malým ženistou na ženijním cvičišti. Program doprovodí soutěže o ceny. Parkování je pro návštěvníky zajištěno.

Kontaktní osoba: kapitánka Gabriela Kugler, tisková a informační důstojnice 13. dělostřeleckého pluku, tel.: 725 549 792, e-mail: kuglerg@army.cz

Mohlo by se vám také líbit

Více od autora

+ There are no comments

Add yours